Най-търсените масла в страната

След близо десет годишен опит в продажбата на моторни масла успях да си направя много изводи и ще ги споделя със вас. Най-продаваното двигателно масло си остава Castrol и въпреки високата цена на пазара, продължава да се продава в огромни количества всеки месец.

Това ме навежда на мисълта,че българите не правят компромиси като става въпрос за личния им автомобил. Предпочитат да заложат на качественото и доказаното от колкото да спестят някой лев и да рискуват с по-евтино моторно масло.

Веднага след Кастрола на второ място по продажби се нарежда Total . Освен че има много френски автомобили в България се наблюдава и голямо търсене от собствениците на коли с марките Audi, VW, MB, BMW и много други. Оказа се ниската цена и френското качество се налагат стабилно на пазара и държат голям процент от продажбите.

На трето място се нареждат маслата Mobil. През 2007-2010 продажбите в България държаха голям процент, но след настъпването на кризата нещата се промениха и много хора преминаха на по-евтини масла. Ние предлагаме двигателни масла може да разгледате всички продукти

Скоро ще обърна внимание по-подробно на всички масла,които предлагаме в този блог

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: